- 기간
- 2015-06-01 ~ 2015-08-02
각종 세계요리대회 수상에 빛나는 국내 최정상급의 63조리진이
그 동안 사랑해주신 고객님들에 대한 감사의 마음을 담아
Open 30주년을 기념하는 Special Menu를 준비 하였습니다.
2015. 6. 1 – 8. 2 (63일 간)
30년 간 고객님들의 선호도가 높았던 메뉴들로 엄선하여 스페셜 메뉴를 구성 하였습니다. Celeriac Puree, Lobster Tail with Wasabi Vinaigrette Bisque En Croute Soup Abalone with Braised Pine Mushroom Today's Sherbet Char-grilled Beef Tenderloin Steak Blueberry Verrine, Meringue Cookie, Tomato Cocktail & Chocolate Coffee or Tea |
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30년 간 사랑받아온 Best Menu들을 고성 갯장어, 섬진강 은어 등 Seasonal Special Appetizer Delicate Mushroom Clear Soup with GoSeong’s Conger Chef’s Special Sashimi from Southern Sea of Korea Grilled Seomjingang’s Sweetfish with Citrus Braised Rockfish & Clam with Jeju’s Sudachi Stir-fried Korean Sirloin Steak with Miso Sauce Deep-fried Tongyeong’s Sea bass Roll & Sea Urchin Roe with Siso Abalone & Seafood Shabu Shabu with Sushi Four Kinds of Fruits with Tea |
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중식의 과거와 현재를 상징하는 중국 각 지역의 고유의 조리 기술에 Four Kinds of Special Cold Dish Steamed Whole Shark’s Fin with Mushroom Braised Sea Cucumber & Steamed Shiitake with Hoisin Sauce ShangHai-style Soft Tofu with Crab Roe Sauce Sichuan-style Eel with Spicy Sauce Hong Kong-style Braised Ox-tail with Chinese Red Vinegar Rice or Noodles Special Dessert |
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Sommelier Recommended Premium Wine 소믈리에 추천 프리미엄 와인 2잔 30,000원 (63% 할인) (단, 30주년 스페셜 메뉴 주문 고객 한정)
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문의 : 워킹온더클라우드 02.789.5904 / 슈치쿠 02.789.5751 / 백리향 02.789.5741
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